Lyxigt verktyg för ansiktsmassage

Det här är en riktigt lyxig julklapp till den som älskar skönhet och att ta hand om sitt ansikte. Du har säkert en person i din närhet, kvinna eller man, som hakat på de senaste årens starka hudvårdstrend. Många har blivit närmast besatta av att ta hand om sin hy, och hjälpa den att uppnå den där perfekta lystern och fuktmättade ytan. Känner du någon som lägger en tredjedel av lönen på krämer, serum och ansiktsmasker av olika slag? Då är det här julklappen för honom eller henne.


Det många missar när de står och smörjer in sig morgon och kväll, är nämligen att enbart hudkrämer kommer man inte alltid så långt med. Det ger fukt och fett som känns skönt på huden här och nu, absolut, men på lång sikt behövs ofta mer avancerade insatser än så. Ansiktsbehandlingar av olika slag är en sådan sak som gör verklig skillnad, men säg den som har råd att gå på salongsbehandling en gång i veckan? Det kostar både dyra slantar och tar mycket tid i anspråk, vilket i förlängningen ju också går att se som en ekonomisk fråga. Det är här din julklapp kommer in i bilden, som en långsiktig investering med resultat som motsvarar en längre ansiktsbehandling utförd av ett proffs.


NuFACE Mini Facial Toning Device är ett modernt verktyg för sköna och effektiva ansiktsbehandlingar, som enkelt utförs hemma i badrummet. Den bärbara enheten bygger på en naturlig och icke-invasiv metod, mikroströmsteknologi. Detta ger på ett kliniskt bevisat sätt huden ett synbart lyft och en ny fasthet. NuFACE Mini Facial Toning Device jobbar alltså inte bara kortsiktigt med skön massage, utan även långsiktigt med att motverka rynkor och framhäva ansiktets konturer.


Den här julklappen passar med andra ord väldigt bra till den som redan har ett brinnande hudvårdsintresse, men fungerar självklart också bra att ge till den som kanske borde försöka prioritera sig själv lite mer. Den som har så mycket annat omkring sig att det egna välmåendet och hälsan hamnar längst ned på listan. Eftersom detta verktyg är så smidigt och enkelt att använda, blir det ett lättillgängligt sätt att pyssla om sig själv lite mer på.

Köp julklappen här: LookFantastic.se 1.533 kr

ABC armbandspyssel

abc armbandspysselÄr det en julklapp som ska stimulera till kreativitet och skapande du är ute efter? I så fall har du den ultimata varianten i detta kit. Med hjälp av fina, färgglada pärlor både med och utan bokstäver kan mottagaren till presenten sysselsätta sig själv i timmar. Att sitta och trä vackra pärlor på tråd och sakta men säkert forma unika, personliga smycken är ett nöje som har en nästan meditativ funktion. Att allt material ligger i en smart transparent ask som enkelt kan tas med och plockas undan gör knappast saken sämre!

Så vem ska få denna julklapp? Den pysslige och händige är en självklar kandidat, men varför inte ge din totalt ohändige bror en oväntad överraskning i jul? Kanske finns det en sann konstnär djupt inom honom, som med åren begravts under tjocka lager av dåligt självförtroende och bortträngda skaparimpulser? Valfritt barn i släkten är också en garanterat tacksam mottagare, eller den färgstarka tonåringen som gärna tar varje chans att uttrycka revolutionära budskap. Se denna julklapp som ett fint sätt att främja skaparglädje, både hos den som redan är pysselfrälst och hos den som inte visste att han/hon någonsin skulle bli det!

Länk: Bluebox.se

Pris: 99 kr