En timmes helkroppsmassage

Stress är numera ett extremt vanligt problem, som drabbar alla oavsett ålder, kön och samhällsklass. Vi är många som lever med fulltecknade kalendrar, och kämpar med att balansera våra olika roller som förälder, partner, vän och kollega. Dagarna fylls av åtaganden av olika slag, och stunderna då vi fullständigt släpper taget och återhämtar oss är tyvärr alltför lätt räknade. Vi har alla olika sätt att hantera stressen på, men en sak som hjälper många är att på olika vis ta hand om kroppen. Stress sätter ju sig nämligen lätt i musklerna, och skapar spänningar som kan vara riktigt jobbiga att dras med. 

Därför är det här den perfekta julklappen till den som verkar känna sig stressad och skulle må gott av en stunds omhändertagande. En hel timmes massage av hela kroppen från topp till tå gör under för stela och spända muskler, där stressen lagrats på sedan länge. Julklappen kommer i form av ett presentkort, som håller i 3 år och kommer omsorgsfullt förpackat – redo att lägga under granen.

Massagen utförs av en professionell massageterapeut, som i samråd med mottagaren får avgöra vilken inriktning massagen ska ha. Antingen kan man välja en mer mjuk, lätt och avslappnande massage, eller en mer behandlande med tryck och töjningar som känns.

Oavsett vilka behov mottagaren har och vilket sätt massagen utförs på, är det ett faktum att kroppen är avsevärt mjukare när behandlingen är över. Stressnivåerna får sjunka för en stund, vilket förhoppningsvis ger mersmak. För visst fungerar det ibland att leva med konstant stress, men det är också så otroligt viktigt och skönt att då och då få koppla av och återhämta sig. Kanske ger din julklapp din stressade vän en ordentlig tankeställare? Att varva ned för en stund, och få uppleva lugn och ro-hormonerna ta över kroppen, kan få den mest stressade person att fundera över hur han eller hon egentligen vill leva sitt liv. 

Att ge bort massage i julklapp gör därför gott på många vis. På kort sikt unnar du mottagaren en skön och behaglig stund, och på lång sikt finns det chans att din gåva bidrar till en positiv förändring i hans eller hennes liv. En gåva som klippt och skuren för julen, som ju handlar om att glädjas och ta hand om varandra!

Köp den hos Upplevelse.com för 875 kr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *