Lyxigt verktyg för ansiktsmassage

Det här är en riktigt lyxig julklapp till den som älskar skönhet och att ta hand om sitt ansikte. Du har säkert en person i din närhet, kvinna eller man, som hakat på de senaste årens starka hudvårdstrend. Många har blivit närmast besatta av att ta hand om sin hy, och hjälpa den att uppnå den där perfekta lystern och fuktmättade ytan. Känner du någon som lägger en tredjedel av lönen på krämer, serum och ansiktsmasker av olika slag? Då är det här julklappen för honom eller henne.


Det många missar när de står och smörjer in sig morgon och kväll, är nämligen att enbart hudkrämer kommer man inte alltid så långt med. Det ger fukt och fett som känns skönt på huden här och nu, absolut, men på lång sikt behövs ofta mer avancerade insatser än så. Ansiktsbehandlingar av olika slag är en sådan sak som gör verklig skillnad, men säg den som har råd att gå på salongsbehandling en gång i veckan? Det kostar både dyra slantar och tar mycket tid i anspråk, vilket i förlängningen ju också går att se som en ekonomisk fråga. Det är här din julklapp kommer in i bilden, som en långsiktig investering med resultat som motsvarar en längre ansiktsbehandling utförd av ett proffs.


NuFACE Mini Facial Toning Device är ett modernt verktyg för sköna och effektiva ansiktsbehandlingar, som enkelt utförs hemma i badrummet. Den bärbara enheten bygger på en naturlig och icke-invasiv metod, mikroströmsteknologi. Detta ger på ett kliniskt bevisat sätt huden ett synbart lyft och en ny fasthet. NuFACE Mini Facial Toning Device jobbar alltså inte bara kortsiktigt med skön massage, utan även långsiktigt med att motverka rynkor och framhäva ansiktets konturer.


Den här julklappen passar med andra ord väldigt bra till den som redan har ett brinnande hudvårdsintresse, men fungerar självklart också bra att ge till den som kanske borde försöka prioritera sig själv lite mer. Den som har så mycket annat omkring sig att det egna välmåendet och hälsan hamnar längst ned på listan. Eftersom detta verktyg är så smidigt och enkelt att använda, blir det ett lättillgängligt sätt att pyssla om sig själv lite mer på.

Köp julklappen här: LookFantastic.se 1.533 kr

Makeup-set från Estée Lauder

make up set estee lauder julklappstips

Skäm bort den sminkintresserade kvinnan i jul med detta välfyllda sminkset från Estée Lauder! Oavsett om mottagaren går i makeup-artist-tankar, behöver fylla på sitt sminkförråd eller bara uppskattar nytt smink, så kommer hon att älska det här setet! Detta fantastiska set kommer från den populära sminktillverkaren Estée Lauder som är känd för sina högkvalitativa skönhetsprodukter som älskas av fashionistas världen över.

Produkterna i setet är av absolut högsta kvalitet och lyxfaktorn är skyhög! Förpackningarna är vackra och får med fördel stå framme på toalettbordet, där de blänker i guld och glas. Setet innehåller det mesta som behövs för att lägga en snygg makeup, samt vårdande produkter för hyn.

Den härliga ögonskuggs- och rougepaletten har en spegel i locket och tre sminkapplikatorer, vilket gör att den är perfekt att ha med i handväskan. De neutrala nyanserna av ögonskuggorna passar perfekt till en sofistikerad vardagsmakeup, medan de mörka och intensiva färgerna passar utmärkt till en festligare make. Rougen går i persika och rosalila som passar till alla tillfällen, och den härliga bronzern framhäver ansiktets vackraste drag. De underbara läppstiften och läppglansen går i varma, rosa toner och fulländar vilken makeup som helst.

När det är dags att tvätta bort sminket för dagen passar den skonsamma makeup removern perfekt. Innan läggdags applicerar man vårdande nattkrämen med anti-ageing-effekt. Parfymen Modern Muse skänker en ljuvlig blommig trädoft med noter av mandarin, lilja och arabisk jasmin. Den medföljande läckra necessären i lackrött med gulddragkedja blir den perfekta förvaringen av sminket efter klappöppningen.
Det välfyllda setet innehåller:

– En palett med 12 stycken ögonskuggor och 2 rouge + applikatorer för ögonskugga och rouge

– 1 limited edition bronzer

– 3 stycken läppstift i  olika nyanser av rosa

– 2 underbara läppglans (4,6 ml)

– 1 läcker mascara i svart

– 1 skonsam makeup remover (100 ml)

– 1 härlig nattkräm (7 ml)

– Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme (15 ml)

– Den underbara parfymen Modern Muse (4 ml)

– 1 necessär

– 1 beautybox som rymmer det mesta

Värdet på denna underbara sminkkollektion är över 4400 kronor, men du betalar endast 995 kronor! Så ta chansen att ge bort detta lyxiga sminkset, det kommer garanterat bli den mest uppskattade presenten i år!

Länk: Kicks.se

Pris: 995 kr

Yoghurt- och müslimugg

muslimuggDetta är den perfekta julklappen till din vän som hittills har haft det lite svårt för det här med hälsa och sunt leverne. Är han eller hon en person som nyår efter nyår raljerar om alla de sunda sallader, tuffa träningspass och avkopplande spabehandlingar som det nya året ska ägnas åt? Samma person som sedan, bara någon vecka senare, hittas djupt nedgrävd under filten i soffan med chokladfläckar på kinder och haka..?

Ta julafton som en chans att ge din vän lite hjälp på traven, och smygstarta med en sund vana någon vecka innan det nya årets alla krav och måsten drar igång. Yo2Go är en smart och smidig mugg i akryl, som med sin lilla behållare i locket utgör en perfekt förpackning för nyttig yoghurt och müsli. På så vis kan din omotiverade vän enkelt ta med sig sund frukost eller mellanmål på språng, utan att falla för frestelsen att köpa en flottig toast med kaffe på närmsta bensinmack. Han/hon kommer förr eller senare att tacka dig!

Länk: CoolStuff.se

Pris: 119 kr

Tuggummi med budskap

tuggummi

Säg den vän eller kärlek som inte blir glad av en fin ask tuggummin! Tuggummi kan precis alltid komma till nytta, och att alltid ha ett paket nära till hands kan rädda många sociala situationer. Smakar gummit dessutom gott av frukt, mint eller kanel får man inte bara en uppfräschning av andedräkten utan också en angenäm smakupplevelse. Att asken är fint dekorerad med kärleksfulla budskap gör knappast saken sämre!

Detta är en budgetklapp för blott 17 kr per paket, vilket gör att du lätt kan välja flera att ge bort i kombination. Beroende på mottagarens smak (är han eller hon snarare fruktig eller snarare mintigt fräsch?) och vilket budskap du vill framföra (vad sägs om ”You are my sunshine” till pojkvännen och ”Happy gum for your crappy life” till brorsan?) hittar du här garanterat den rätta varianten för dig.

Länk: Bluebox.se

Pris: 17 kr

Kusmi Tea – BB Detox

kusmi teaNär julens alla fester är över vet vi alla alltför väl hur man brukar känna sig: osund, däst och fullständigt igenslemmad med slaggprodukter. Man är mätt och trött, och de där friska gymrutinerna man lovade sig själv på nyår lyser med sin frånvaro. Nu har du chansen att förebygga detta kroppsliga förfall, på ett så enkelt sätt som med en julklapp!
Kusmi Tea är det populära och nästintill ikoniska temärket som gjort sig berömda för sina goda smaker och vackra burkar. Just denna variant är en spinoff på de så trendiga BB-krämerna, bortsett från att BB här står för ”beauty beverage”. Med hjälp av dryckens välgörande och hälsobringande ingredienser får du en uppiggande och återfuktande kick för kroppen, som dessutom har viss anti age-effekt! Din hy får lyster och en glöd som inte avslöjar en sekund av allt julhelgsslappande i soffan du har bakom dig.

Länk: BlueBox.se

Pris: 49 kr