Makeup-set från Estée Lauder

make up set estee lauder julklappstips

Skäm bort den sminkintresserade kvinnan i jul med detta välfyllda sminkset från Estée Lauder! Oavsett om mottagaren går i makeup-artist-tankar, behöver fylla på sitt sminkförråd eller bara uppskattar nytt smink, så kommer hon att älska det här setet! Detta fantastiska set kommer från den populära sminktillverkaren Estée Lauder som är känd för sina högkvalitativa skönhetsprodukter som älskas av fashionistas världen över.

Produkterna i setet är av absolut högsta kvalitet och lyxfaktorn är skyhög! Förpackningarna är vackra och får med fördel stå framme på toalettbordet, där de blänker i guld och glas. Setet innehåller det mesta som behövs för att lägga en snygg makeup, samt vårdande produkter för hyn.

Den härliga ögonskuggs- och rougepaletten har en spegel i locket och tre sminkapplikatorer, vilket gör att den är perfekt att ha med i handväskan. De neutrala nyanserna av ögonskuggorna passar perfekt till en sofistikerad vardagsmakeup, medan de mörka och intensiva färgerna passar utmärkt till en festligare make. Rougen går i persika och rosalila som passar till alla tillfällen, och den härliga bronzern framhäver ansiktets vackraste drag. De underbara läppstiften och läppglansen går i varma, rosa toner och fulländar vilken makeup som helst.

När det är dags att tvätta bort sminket för dagen passar den skonsamma makeup removern perfekt. Innan läggdags applicerar man vårdande nattkrämen med anti-ageing-effekt. Parfymen Modern Muse skänker en ljuvlig blommig trädoft med noter av mandarin, lilja och arabisk jasmin. Den medföljande läckra necessären i lackrött med gulddragkedja blir den perfekta förvaringen av sminket efter klappöppningen.
Det välfyllda setet innehåller:

– En palett med 12 stycken ögonskuggor och 2 rouge + applikatorer för ögonskugga och rouge

– 1 limited edition bronzer

– 3 stycken läppstift i  olika nyanser av rosa

– 2 underbara läppglans (4,6 ml)

– 1 läcker mascara i svart

– 1 skonsam makeup remover (100 ml)

– 1 härlig nattkräm (7 ml)

– Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme (15 ml)

– Den underbara parfymen Modern Muse (4 ml)

– 1 necessär

– 1 beautybox som rymmer det mesta

Värdet på denna underbara sminkkollektion är över 4400 kronor, men du betalar endast 995 kronor! Så ta chansen att ge bort detta lyxiga sminkset, det kommer garanterat bli den mest uppskattade presenten i år!

Länk: Kicks.se

Pris: 995 kr

Molton Brown rumsspray

lykoDet finns få saker som ger ett rum så mycket mys och hemtrevnad som en god rumsdoft. Denna ”ambience spray” är en variant ifrån det lyxiga märket Molton Brown London, som är ett måste i varje medvetet hem. Den vackra glasflaskan behöver knappast gömmas bort i något badrumsskåp, utan får gärna ta plats och vara synlig på en hylla i vardagsrummet. Ett pschitt innan gästerna kommer, eller bara när du vill ha det extra mysigt på egen hand, kommer att göra susen för hemmets allmänna atmosfär.

Molton Brown Naran Ji Home Ambiente doftar underbart av apelsinblom (även känt som neroli), grapefrukt och apelsin – en kombination av ingredienser som tillsammans ger en rik doftupplevelse i citrusfruktens tecken. Denna julklapp kommer att göra total succé hemma hos den inredningsintresserade och husliga, alternativt hos den som spontant inte intresserar sig men vars hem bara skulle må bra av en uppfräschning. God citrus-jul!

Länk: Lyko.se

Pris: 499 kr

Kusmi Tea – BB Detox

kusmi teaNär julens alla fester är över vet vi alla alltför väl hur man brukar känna sig: osund, däst och fullständigt igenslemmad med slaggprodukter. Man är mätt och trött, och de där friska gymrutinerna man lovade sig själv på nyår lyser med sin frånvaro. Nu har du chansen att förebygga detta kroppsliga förfall, på ett så enkelt sätt som med en julklapp!
Kusmi Tea är det populära och nästintill ikoniska temärket som gjort sig berömda för sina goda smaker och vackra burkar. Just denna variant är en spinoff på de så trendiga BB-krämerna, bortsett från att BB här står för ”beauty beverage”. Med hjälp av dryckens välgörande och hälsobringande ingredienser får du en uppiggande och återfuktande kick för kroppen, som dessutom har viss anti age-effekt! Din hy får lyster och en glöd som inte avslöjar en sekund av allt julhelgsslappande i soffan du har bakom dig.

Länk: BlueBox.se

Pris: 49 kr

 

Fira med Maria Montazami

Fira med Maria MontazamiDet var tack vare programmet Svenska Hollywoodfruar som hela svenska folket fick förmånen att stifta bekantskap med Maria Montazami. Hennes varma och ärliga personlighet fick tusentals TV-tittare på fall, och detta genombrott ledde till diverse utvecklingar i hennes karriär. Bland annat har Maria kommit att ge ut denna personliga bok, där man kan läsa om mängder av tips på hur man kan sätta guldkant både på vardag och på fest.

Den här boken blir en fin julklapp till den i din bekantskapskrets som, precis som Maria Montazami själv, tycker att det alltid finns något här i livet att fira. Med hjälp av fina dukningar, dekorationer och naturligtvis god mat och dryck guidar hon läsaren fram till en mer lustfylld vardag. Ge bort boken till den som är mest trolig att ställa till med kalas – då har nämligen du själv stora chanser att bli bjuden! Se också till att bli inspirerad själv, livet är kort och det blir vad vi gör det till.

Länk: Bokia.se

Pris: 198 kr

Presentkort på en bokhandel

presentkort bokia”Att läsa är att resa” sade en gång någon mycket vis person. Den som någon gång har läst en bok vet att detta stämmer. Mellan två pärmar kan det rymmas så mycket visdom, så många upplevelser och så starka känslor att det faktiskt kan kännas som att man har varit iväg på ett långt äventyr när man väl slår igen boken för sista gången. Oavsett om det är en deckare, faktabok, memoarer eller kärleksroman så finns det i bokväg någonting som passar alla.

Det är denna princip du tar fasta på när du bestämmer dig för att ge bort ett presentkort på böcker i jul. Det allra bästa är ju att julklappen främjar till läsning, vilket är bland det mest stimulerande vi kan sysselsätta vår hjärna med. Att klappen sedan kan anpassas utifrån mottagarens personliga tycke och smak gör ju knappast saken sämre. Låt honom eller henne välja fritt i bokhandelns nätbaserade eller fysiska sortiment, det blir en garanterat uppskattad gåva utan att du behöver oroa dig över att välja fel!

Länk: Bokia.se

Pris: Från 100 kr

 

Kakfat gjorda av gamla tallrikar

kakfat från kakfatsbutiken.se Först ut av våra tips är något man dels kan göra själv och dels kan köpa färdigt. Oavsett hur man gör det så blir det handgjort och väldigt unikt. Det handlar om kakfat gjorda av gamla tallrikar. På Kakfatsbutiken.se kan man köpa de delar som behövs för att kunna göra sitt eget kakfat. En fantastiskt fin present till mormor, bullmamman eller kakpappan!

Det roligaste är om man börjar med att ge sig ut på loppmarknader och liknande och hittar ett par riktigt fina fat att göra kakfatet av. Det är ju förstås här nyckeln till hur fint kakfatet blir!

Länk: Kakfatsbutiken.se